top of page
Sol Frijor
REIKI TESTIMONIALS
 
Sol Frijor- København
Fjern-healings-session  

// Raasmus

PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Sol Firjor -  April 2022

Reikidagbog, fjerhealing-healings-session

Kære Raasmus,

Tak, for en skøn healing som var meget omfavnende.

Jeg oplevede at der kom en ro i mit kære sind, som jeg ikke særlig tit oplever, og jeg fik en fornemmelse af meget mere plads, rummelighed og farven blå i mit hovede. Da vi så talte sammen efterfølgende havde du være inde og gøre et eller andet, som jeg ikke husker eller har styr på, men noget med at du satte noget sammen igen, eller på en ny måde. Den efterfølgende tid efter vores healing, oplevede jeg fortsat en større ro og kapacitet i mit sind, som var ny. Jeg kan mærke at den plads jeg fik, virkelig var tiltrængt og noget jeg gerne vil have meget mere af!

Så tak, Raasmus for at holde mig og støtte mig!

// Sol Frijor

 

Julie Lund-Hansen- Lolland
Clairvoyance & Reiki - session 
 

PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Julie Lund-Hansen -  juni 2022

Reikidagbog

Jeg gik ind til min første session hos Raasmus uden at have forventninger eller kendskab til reiki healing.

Jeg ankom med spænding, glæde og nysgerrighed.

Jeg fik en varm velkomst og efter en lille samtale følte jeg mig super tryg.

Min oplevelse på briksen blev enormt powerfuld. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi troet det var muligt at opleve så fantastisk en energi og havde aldrig troet at der var muligt at mærke sin krop på en sådan måde. 

Jeg mærkede raasmus arbejdede i energierne og sansede det i hele min krop samtidig med smukke billeder for mit indre øje.

Efterfølgende gav Raasmus mig de budskaber han havde modtaget. 

Jeg kan nærmest ikke beskrive med ord hvor præcist han ramte ind i min livsfortælling, uden overhovedet at kende til den. Det bliver jeg fortsat dagligt ramt i hjertet over det.

Udover reiki healing har jeg modtaget clairvoyance/sjælslæsning.

Jeg fik så smukke budskaber og autentiske guidelines. Virkelig brugbart i min egen personlige selvudvikling og som jeg knytter til mit eget bevidsthedsarbejde i lys og mørke.

Jeg kan kun tale varmt om en session hos Raasmus, der er du i de kærligste, tryggeste og energetiske hænder.

Jeg er yderst taknemmelig for at have modtaget så unikke oplevelser, tak.

 

PS. Jeg glæder mig meget til endnu en oplevelse hos dig en dag :)

 

 

Kh Julie

 

Rikke Oberlin Flarup- København
Healingsforløg på 4 sessioner 
 

Det var virkelig en fornøjelse at være med i Rikkes transformationsproces.

Rikke kom med en motivation som 

// Raasmus

PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Rikke Oberlin Flarup -  juni / sept 2021

Reikidagbog, fysisk healings forløb over 4 sessione

Jeg var i et forløb a fire gange hos Raasmus, hvor jeg modtog healing og talte med Raasmus om en række mønstre og vaner, som jeg havde et ønske om at transformere.

 

Hver gang jeg var til behandling havde jeg en oplevelse af at blive taget varmt og godt i mod og af at være i trygge hænder. Under healingerne oplevede jeg en varme, dyb ro og afslapning i hele kroppen, og havde også en fornemmelse af at være i kontakt med nogle dele af mig selv, som har manglet opmærksomhed og omsorg længe.

 

 

Det var ikke kun i kroppen, jeg oplevede at få mere ro på, det var også i forhold til tankemylder og andet mentalt støj som jeg tidligere har været meget plaget af. Efter healingerne tog jeg roen med mig videre og følte mig på én gang både mere afslappet og opløftet.

 

Forløbet gav mig nogle fine indsigter og et godt afsæt til at arbejde videre med nogle problematikker som har drillet længe. Det har også givet mig større ro på generelt og en vished om, at alting er som det skal være. Det har alt i alt være meget givende, og jeg kan varmt anbefale et forløb hos Raasmus!

// Rikke Oberlin Flarup ​

 

Nadia Sunniva Bruun - København
Fjern-healingsforløg på 3 sessioner 
 

Inden vi startede Fjernhealing forløbet havde jeg en samtale med Raasmus, hvad mine fokuspunkter skulle være under forløbet.

Jeg har for et år tilbage skiftet navn, og manglede at få renset ud i mine gamle tunge navneenergier, som stadig påvirkede mig følermæssigt, men også kreativt. 

// Nadia

PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Nadia Sunniva Bruun -  april / maj - 2020

Reikidagbog, fysisk healing 28/4

Før:

Jeg havde haft en god morgen og var ret afslappet inden jeg skulle til healing.

 

Under:

Da jeg lagde mig på briksen var jeg tryg med det samme. Jeg var fuldstændig tryg ved Raasmus og rummet. Vi startede med mit hoved. Her mærkede jeg hurtigt, at det var her jeg havde den tungeste energi i min krop. Jeg havde meget energi i denne del med en masse tanker.  Jeg skulle virkelig øve mig i at prøve at slukke lidt for dem og bare være. Da vi kom ned til mit hjertechakra mærkede jeg hurtigt, at det var langtid siden at jeg havde været mere i min krop end mit hoved. Det var virkelig en øjenåbner og en påmindelse om, at det skal jeg lige tilbage til. Mit hjertechakra var helt klart det mest sensitive område under denne session.

Herefter husker jeg mit sacral chakra. Her husker jeg tydeligt, at jeg fik en masse varme og vibrationer som gav mig sommerfugle. Jeg havde næsten lyst til at grine.

Da jeg lagde mig på maven var det som om at min krop slap, og jeg forsvandt helt hen. Da vi nåede til den sidste del i mine fødder, mærkede jeg hurtigt, at jeg har meget mere energi i min overkrop end mine fødder, hvilket også er et tema for mig.

 

Efter:

Lige efter behandlingen var jeg meget svævende, som om at jeg lige skulle vende tilbage til rummet. Men efter nogle minutter mærkede jeg straks en kæmpe ro. Min stemme var også blevet meget dybere og mere groundet i min krop. Jeg havde det bare så dejligt! Der var fuldt flow i min krop med sommerfugle i maven. Min krop vibrerede, og jeg kunne mærke en kæmpe glæde. Virkelig dejlig oplevelse! Min første fysiske healing. Det var meget kraftfyldt, også at mærke Raasmus’s energi fra hans hænder. Jeg er kæmpe fan!

 

Fysisk behandling Fredag: 1/5

Før:

Inden behandlingen var jeg meget spændt, samtidig med, at jeg havde en masse tanker i hovedet, da jeg vidste, at jeg efter behandlingen havde en masse ting jeg skulle nå. Jeg vidste, at jeg blandt andet skulle lave et selftape, som jeg havde brug for noget ekstra energi og styrke til.

 

Under:

Under behandlingen lykkedes det mig, at komme ind til et stadie, hvor det føltes som om at min krop var ved at sove, men mit hoved var frisk.

Jeg oplevede på et tidspunkt, at mit ben begyndte at spjætte.

Jeg tror det var min krop, som skulle teste om jeg var vågen.

Under denne session var det min mave, der var det følsomme område. Jeg mærkede Raasmuss energi meget tydligt i forbindelse med min egen. Det var næsten som om, at jeg kunne se energien strømme ud af Raasmus og jeg. Det føltes i hvert fald meget varmt.

 

Efter:

Jeg havde det fantastisk efter denne session. Jeg tror aldrig, at jeg har mærket en session så stærk. Der var virkelig knald på i energien. Det var meget kraftfuldt. Jeg følte mig meget forbundet, og mærkede en kæmpe styrke strømme gennem min krop. Jeg skulle senere på dagen lave et selftape, som jeg havde frygtet lidt, fordi jeg ikke har følt mig så forbundet til min kreativitet på det sidste.

Men det var som om at der bare var flow i min kreativitet efter behandlingen.

Jeg følte en kæmpe glæde og lyst, da jeg filmede mit selftape, og jeg kom squ til at nyde det. Efter denne oplevelse havde jeg det bare for fedt, resten af dagen.

 

Fysisk behandling: Tirsdag d. 5/5

 

Før:

Jeg var meget afslappet og lidt træt før behandlingen. Jeg havde virkelig drømt nogle heftige drømme natten til.

 

Under:

Jeg havde mange færre tanker end tidligere, hvilket var vildt rart. Jeg kan også mærke, at jeg var roligere under denne behandling, end jeg har været tidligere. Det skyldes nok, at Raasmus og jeg har lært hinanden bedre at kende.

I dag var mit sensitive område mit køn, det føltes lidt skrøbeligere i dag end i de tidligere behandlinger.

Da jeg kom hen og ligge på maven, kunne jeg også mærke, at der var noget der slap, da Raasmus sendte energi til mine skulderblade og len. Det føltes lidt som at smide en tung rygsæk.

Jeg havde også meget bedre forbindelse til mine ben under denne session. Jeg kunne mærke tydelige vibrationer strømme igennem.

 

Efter:

Jeg var meget afslappet, og har en god grounding i min krop. En smule træt, men kan tydligt mærke et flow og en lettere energi i min krop.

 

Fysiske behandling: 7 maj

 

Før:

Jeg havde ikke fået så meget søvn natten til.

 

Under:

Jeg vare ekstra træt, da jeg lagde mig på briksen. Men det var som om at min krop denne gang gav fuldstændig efter. Jeg mærkede spjæt i min krop, som jeg ikke havde mærket tidligere. På et tidspunkt føltes det som om, at mine hænder bevægede sig, selvom jeg holdt dem stille. Min krop føltes virkelig mellem et sovende stadie, men hvor jeg stadig var vågen. Jeg havde en smule kvalme, da jeg lagde mig på briksen, som forsvandt under sessionen.

 

Efter:

Jeg havde meget mere energi i kroppen efter, end da jeg kom. Jeg kunne mærke, at der var blevet tilføjet en masse energi til min krop. Dette var min sidste behandling, og jeg kan kun sige, at jeg kan anbefale dette forløb til alle. Jeg er blevet meget mere opmærksom på min egen energi, og hvad det er for energi som jeg sender ud i verden. Jeg har fået en meget større respekt for det, og hvor vigtigt det er, at vi vibrerer højt, så vi lettere danser gennem hverdagen. Raasmus er en fantastisk healer, og jeg skal helt klart have flere behandlinger i fremtiden.  Man føler sig tryg fra det øjeblik, man kommer ind af døren.

Nadia Sunniva Bruun - København
Fjern-healingsforløg på 3 sessioner 
 

Inden vi startede Fjernhealingsforløbet havde jeg en samtale med Raasmus, hvad mine fokuspunkter skulle være under forløbet.

Jeg har for et år tilbage skiftet navn, og manglede at få renset ud i mine gamle tunge navneenergier, som stadig påvirkede mig følermæssigt, men også kreativt. 

// Nadia

 
PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Nadia Sunniva Bruun -  marts / april - 2020

Reikidagbog mandag  30/3 - 2020

 

Før:

Havde sovet dårligt op til behandlingen og havde haft svært ved at finde ro. Men 10 min inden lagde jeg mig på måtten og var klar til at modtage.

Jeg var også meget spændt på behandlingen, om man egentlig ville kunne mærke noget, når det var fjernhealing.

 

Under:

Ret hurtigt inde i behandlingen startede det med at summe i min mave og rundt om solar plexus. Herefter mærkede jeg en stor energi og en stor varme i min mave. Efter noget tid bevægede det sig ned til mine lår og knæ, hvor det derefter bevægede sig op til min mave igen. Jeg fik en fornemmelse af, at min krop vibrerede.

Efter lidt tid gik vibrationerne ned i mine arme, specielt mine overarme og albuer. Efter lidt tid igen bevægede det sig ned til min mave. Jeg tog mig selv i at være i en tilstand mellem søvn og bevidsthed.

Det var som om at min krop sov, men at mit hoved var klart og bevidst og registrerede de ting der skete i min krop. Det var en slags meditativ tilstand, hvor jeg lige pludselig mærke et lys og kunne mærke solen ramme min krop. 

 

Efter:

Lige da mit ur ringede var det som om at der var noget der slap, og jeg fik lidt en forhøjet energi og en summen i kroppen. Derefter blev jeg ramt af en træthed samtidig med at jeg mærker en stor summen i min mave, og det er næsten som om, at der er sommerfugle i den. Her skete der det sjove, at jeg fandt ud af at jeg egentlig havde healet mig selv, da min fjernhealing først startede dagen efter. Det har været en sjov observation at kunne mærke mine egne energier i min krop og manifistere mig.

Det var en ret stærk oplevelse.

Reikidagbog onsdag 1. april

 

Før:

Jeg lagde mig på måtten ca. 5 min inden. Lige da jeg havde lagt mig havde jeg en masse tankemylder fra noget arbejde og nogle oplevelser fra dagen inden.

 

Under:

Mit tankemylder gjorde, at jeg havde lidt svært ved bare at være og centrerer mig i starten. Undervejs oplevede jeg at jeg skulle centrere mig et par gange for at holde fokus. Det skyldes nok blandt andet at jeg havde haft en hektisk dag dagen inden, hvor jeg skulle præsentere til noget undervisning og lave en monolog til et selftape.

Men da fjernhealingen gik lige så stille i gang mærkede jeg først en varme i min mave som bredte sig ned i mine ben.

 

I starten oplevede jeg også, at min krop opfordrede mig til at tage en dyb vejrtrækning. Det gjorde jeg et par gange. Det føltes lidt som om, at det var Raasmus energi, der snakkede til min krop. Det kom helt pludseligt. Men virkelig dejligt, det var i hvert fald en impuls min krop fik.

Jeg oplevede to gange, hvor jeg fik lyst til at smile og grine en lille smule.

Men jeg oplevede også, at jeg var tungere i dag med nogle tunge energier. Der var i hvert fald rigeligt at tage fat i tror jeg.

 

Men det var som om at Raasmus fik frigivet nogle af disse tunge energier, og jeg derfor fik lyst til at grine.

Gennem sessionen bevægede min krop sig hele tiden mellem det tunge og lette.

 

Efter:

Lige da healingen var slut mærkede jeg en kæmpe glæde, der strømmede gennem min krop, hvor jeg herefter blev ramt af en enorm træthed, så jeg lagde mig i sengen efter. Først kunne jeg mærke sommerfuglene i min mave, da jeg lagde mig. Herefter sov jeg 2 timer meget dybt uden forstyrrelser.

Længere oppe af dagen følte jeg mig enormt afslappet.

 

 

 

Reikidagbog torsdag 2. april

 

Før:

Jeg var mere afslappet denne gang end de andre gange. Jeg var også mindre træt da jeg lagde mig på måtten.

 

Under:

Under denne session kom jeg hurtigt til at tænke på alle mulige mærkelige ting, så jeg skulle virkelig gøre en dyd ud af, at holde fokus og centrer mig selv. Men så kom det! Jeg mærkede lige pludselig en varme som startede i min mave, som bevægede sig hele vejen ned til mine tæer. Før havde jeg kun oplevet ned til mine knæ. 

 

Midt i denne session fik jeg nogle billeder af, at jeg var ved et vandfald, et billede som mindede mig om noget jeg engang havde set i en tazan-film. Jeg kunne høre lydende og mærke vanden på min pande.

Men så forsvandt billedet lige pludselig, da jeg kom tilbage til en hverdagstanke.

Det er virkelig en af de ting som jeg øver mig på, bare at være og tillade sig selv at være og der ikke er noget man skal nå. Jeg mærkede herefter en varme ved min rygrad, som strøg mig op af hele ryggen.

 

Efter:

Jeg var meget mere afslappet efter end de andre gange. Jeg havde en helt anden form for lethed i min krop. Min krop summede.

Jeg tror helt klart, at hvis man renser sig selv med fjernhealing et par gange om ugen, vil man opleve at nogle af ens blokeringer forsvinder.

Nu glæder jeg mig bare til at prøve Raasmus’s healing fysisk. Jeg er fuldstændig tryg ved Raasmus, og vil virkelig anbefale ham til alle.

Kristina Mølle Pedersen  - Fjern-healing 
 
 
PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Kristina Mølle Pedersen-  marts 2020

Reikidagbog lørdag  25/4 - 2020

Hej Rasmus

 

Endnu engang tak for healing i morges.

 

Inden healingen var jeg træt og lidt modløs.

Under healingen mærkede jeg først en varme strømme igennem hele kroppen, jeg fik følelsen at en utrolig ro og lethed. 

Omkring slutningen var det som om jeg fik en gennemstrømning af glæde. 

Efter var jeg fyldt med ro og glæde, og har mærket roen igennem hele dagen. Så dejligt!

 

Vh. Kristina

Elisabeth - Odense
Fjern-healing 
 
 
PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Elisabeth -  marts 2020

Reikidagbog mandag  30/3 - 2020

Kære Rasmus

Tusinde tak for Reikihealing mandag morgen! 

Før behandlingen havde jeg en periode på 14 dage, hvor jeg var helt ved siden af mig selv; urolig, mikro- og makroangstanfald, hele tiden optaget af hvad der skete i kroppen på mig, jeg havde det ret skidt. Jeg så meget frem til at få healing af dig, og jeg var nærmest uden bevisthed den times tid det stod på, derfor kan jeg simpelthen ikke svare på, hvordan jeg havde det under selv reikien, andet end at jeg var helt væk. Efter healingen havde jeg fuldstændig ro i hele systemet, en nagende smerte i maven var fuldstændig væk, og jeg havde overskud og følte glæde og ro i kroppen, det var så fantastisk!!

Novalee Wilder - Los Angeles.
Fjern-healingsforløg på 4 sessioner 
Raasmus Morten - Når mine oplevelser og fornemmelser afspejles i en Reiki-dagbog, så kan jeg kun smile. Så ved jeg nemlig at mine oplevelser, intuition og nærvær taler sandt og min tro bliver til visdom. I øvrigt betyder afstanden ikke noget. Novalee bor Los Angeles og der var hul igennem. "Det guddommelige i mig, ser det Guddommelige i dig". Jeg var kanal, Novalee var modtager og den Universelle Guddommelige Energi ordner resten. Imponerende at være vidne til..
 
 
PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Novalee Wilder-  marts 2020

Reikidagbog mandag  23/3 - 2020

Før denne healing havde jeg ikke nået at meditere hvilket jeg kunne mærke i hvordan jeg oplevede den. Mit energifelt føltes som en bold der skiftevis blev skubbet under vandet og flød ovenpå. Jeg modtog healingen og de fysiske smerter jeg havde forsvandt. Den fysiske træthed jeg havde smeltede også væk så jeg var pludselig lysvågen meget sent om aftenen. Der var meget stor forskel i min kropslige bevidsthed før og efter healingen.

 

Reikidagbog onsdag  25/3 - 2020

Det var simpelthen så lækker en oplevelse. Jeg havde mediteret og fundet jordforbindelse før healingen og den føltes som nærmest en energi 'leg' for mit felt. Jeg mærkede meget glæde og bølger af lethed i løbet af healingen. Jeg havde på et tidspunkt følelsen af at flyde ovenpå et hav af energi og blive båret. Så rart og trygt.

 

Reikidagbog fredag  27/3 - 2020

Jeg havde mediteret før healingen og følte jeg modtog fra et dybere sted end tidligere. Jeg havde fokuseret på mine 6 første chakraer og uden at havde fortalt Raasmus det sendte han Reiki til at balancere dem. Jeg følte at mit bevidste jeg virkelig tog en pause og lod det ubevidste og min kropslige hukommelse få lov at arbejde. Meget ordløst og en fornemmelse af at blive bygget op bagfra/hjemmefra. Svært at beskrive men virkelig rart og da healingen var færdig var jeg utrolig rolig og stille indeni.

Reikidagbog mandag  30/3 - 2020

Dette var den sidste healing jeg modtog og jeg mærkede at min krop og energi felt langt hurtigere end de forrige gange var klar på og modtog det der blev givet. Det var følelsen af mange langsomme bølger af energi der strømmede igennem. Det føltes langsommere end det var for ca. halvvejs troede jeg vi var færdige! Jeg mærkede super meget varme i mine hænder og fødder. det følte der blev omrokeret og løftet meget ‘af’. Der var meget konkrete skift i de sensationer jeg havde i kroppen som om jeg kunne mærke når fokusset skiftede fra et område til de næste.

 

Jeg vil anbefale Raasmus til alle der har lyst til at prøve et Reiki forløb. Han er klart den behandler hvor jeg har mærket den største forskel og indvirkning af en fjernhealing.

Novalee Wilder- Los Angeles.
...modtog en fjern-healing 
Raasmus Morten - Når mine oplevelser og fornemmelser afspejles i en Reiki-dagbog, så kan jeg kun smile. Så ved jeg nemlig at mine oplevelser, intuition og nærvær taler sandt og min tro bliver til visdom. I øvrigt betyder afstanden ikke noget. Novalee bor Los Angeles og der var hul igennem. "Det guddommelige i mig, ser det Guddommelige i dig". Jeg var kanal, Novalee var modtager og den Universelle Guddommelige Energi ordner resten. Imponerende at være vidne til..
 
 
PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Novalee Wilder-  marts 2020

1. Session

Reikidagbog Onsdag  18/3 - 2020

Før fjernhealingen føler mig meget stiv generelt i kroppen og meget i nakken. Mit højre knæ værker og jeg har kolde hænder og er lidt nervøs. Jeg mærker at der ligger meget og summer i mit solar plexus og sacral center. Mit åndedræt er lidt overfladisk og jeg har en lidt sløv dag.

Da fjernhealingen starter bliver min krop meget tung og træt, det føles som om jeg falder i søvn men stadig har en fornemmelse af at der er bølger af energi der flyder igennem min krop. Jeg mærker mange ting der snurre og spinder omkring mit hoved og omkring mine knæ. Det er som om forskellige af min krop falder i søvn og vågner igen i et form for mønster der gentager sig. Uden at jeg har styr på tiden, virker det som om at halvvejs igennem healingen vågner min krop og energifelt lidt mere op. Som om vi går en oktav op i energi. Jeg mærker de her bølger af energi meget i min højre side og som om at der bliver ryddet op omkring mig. Som om der er mere plads omkring mig. Hen mod slutningen af behandlingen bliver mit humør lettere og mine tanker klarere. Jeg mærker det som at mit åndedræt bliver mere frit og der bliver sluppet en forbindelse til noget tungt. Det var en super dyb men rar oplevelse.

Jeg vil så meget anbefale alle at få en Reiki healing af Raasmus, jeg glæder mig allerede til den næste gang!

Novalee Wilder

Anita Nilsson Krauw
4 sessioner REIKI Healing over 4 dage 
Raasmus Morten - Der er ikke én Reiki healing der ens. Ligesom at igen mennesker er ens. Derfor er det også umuligt at forudsige hvad der kommer til at ske, men det er en fornøjelse at se Universet arbejde og se de højere formål udfolde sig igennem et healingsforløb. Det gælder for den der bliver healet og den der healer. Men en ting der altid sker er at vibrationsniveauet højnes...
 
 
 
PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Anita Nilsson Krauw -  marts 2020

1. Session

Reikidagbog Tirsdag  3/3 - 2020

 
Før: Det første dag for min allerførste reikihealing.

Jeg ved ikke noget om reiki-healing og har bevist ikke læst noget om det. Så har jeg ingen forventninger eller forhåbninger om hvad der kommer til at ske, og på den måde prøver jeg at være så åben som overhovedet muligt for behandlingen.  Men jeg ønsker, helt fra bunden af mit hjerte, at der må ske en positiv forandring. At blokeringer (uden præcist at vide hvilke) må forsvinde så jeg kan komme i dybere kontakt og forståelse med mig selv  og håber at disse behandlinger kan være startskuddet på en positiv forandring i mig. Jeg håber min monkey brain kan være så stille at jeg blot tager i mod og lader det ske.  Jeg bakser i øjeblikket med følelser som skam, skyld og ikke at være god nok.
Jeg har i en længer periode haft snot og snue og det samme har familien, så derfor så er jeg fysisk ret træt.

 

Under: Kæmpede meget med at holde mig vågen, da jeg hel tiden følte at jeg var ved at flyve helt til drømmeland. Der kommer billeder, farver og sætninger op i mit hoved. Raasmus varme hænder beroliger og grounder mig.

 

Efter: Føler mig helt let og neutral men alligevel glad. Er træt men også mere målrettet. Har nemmere ved ikke at hoppe i overspringshandlinger. Blev dog mere moody henover aften.
 

2. Session

Reikidagbog Onssdag  4/3 - 2020

 

Før: Vågnede op glad, let og mere energisk end jeg plejer.  

 

Under: Meget mere afslappet i forhold til at falde i søvn og følte mig rigtig godt tilpas i landet mellem virkelighed og drømmeland. Endnu en gang bliver jeg grounded af Raasmus gode og afslappende energi.

 

Efter: Mega glad og fuld af energi. Om aftenen havde jeg dog lidt nemmere til tårer, og det var dejlig befriende, da jeg normalt har enormt svært ved at græde selvom jeg er super ked af det.

Jeg har også været til osteopat, som virkelig tog ved leveren og galdeblæren.

 

3. Session

Reikidagbog Torsdag  5/3 - 2020

Før: Har sovet så dejligt hele natten - dog med de sædvanlige drømmerier i den negative ende – men selv i drømmen vidste jeg det var en drøm, så da jeg vågnede var jeg ikke så påvirket som jeg plejer. Men glad og fyldt med overskud.

Under: Endnu 75 dejlige minutter i landet mellem virkelighed og drømmeland. Er ved at blive svært glad for den tilstand.

Efter: Føler mig super meget i balance og i flow.  Min hjerne føles mere i ro og tankestrømmen er blevet roligere.  Ikke en vild flod af tanker, men mere en rolig flod jeg flyder med på .     
 

4. Session

Reikidagbog Fredag  6/3 - 2020


Før: Hele morgnen har jeg følt mig glad, let og veludhvilet. Det er længe siden det er sket.  Selv ungerne har sovet godt og længe.

 

Under: Lige så snart Raasmus ligger hænderne på mig, giver min krop og mit sind slip og bare flyder med, som sejlede jeg på en rolig flod.  Det føltes som om noget  - jeg har svært ved at sætte ord på præcis hvad det er – smelter af mig undervejs og giver slip af flere omgange. Undervejs oplever jeg flere gange at det føltes som om jeg ”ser” ting skarpere, finder mere ro i mig selv og er ikke så  meget i tvivl om mine valg.

Efter: Jeg føler mig på en måde mere i balance med mig selv. Glad, opløftet og rolig. Tre tilstande som jeg vil huske følelsen af og gemme i mit hjerte, til når virkeligheden med 2 små børn, familie osv banker på og prøver at skubbe til mig.


Efter 4 behandlinger på 4 dage oplever jeg, at både ungerne og jeg sover væsentlig bedre. Om det, at ungerne sover bedre, skyldes at mor er mere i balance eller om det er tilfældighederne, det ved jeg ikke. Men jeg ved at de er mere i forbindelse med mig end jeg umiddelbart har gået og regnet med. Personlig føler jeg mere i balance og som mig. Følelsen af at være i flow på en god og rolig måde har ikke forladt mig og den vil jeg arbejde på at beholde.  For det er dælme en dejlig følelse.

May Lykke 
Reiki-dagbog om Fjern-healing
Raasmus Morten - For mig er fjern-healing, i de fleste tilfælde, mere intense og nærværende end en fysisk healing session. I teorien burde det vel være omvendt og jeg overraskes ofte. Men ved nærmere eftertanke giver det god mening. Hele min væren og nærvær er koncenteret om klienten. Det guddommelige i mig connecter med det guddommelige i Klienten og jeg er kanal. Denne fjern-healing var ganske kraftfuld, intens og for mig, meget lærrig. Tusind tak til May for at dele den her rejse.
 
 
 
PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af May Lykke  -  marts 2020

Reikidagbog Tirsdag  3/3 - 2020

 

Jeg modtog i sidste uge min første healing nogensinde, og det var på én gang en virkelig beroligende, kraftfuld og kærlighedsfuld oplevelse.

 

Jeg havde oplevelsen af ligesom at være til stede i flere lag på samme tid. Jeg kunne både mærke min krop meget tydeligt, samtidig med at mit hoved kværnede derudaf med ord og tanker, der snublede over hinanden, og endelig mærkede jeg nogle vilde energistrømme, både indeni og omkring min krop. Jeg følte mig fuldkommen til stede i alle tre lag på én gang, som om alle sanser var fuldstændigt vågne og åbne samtidigt. Det var en ret fantastisk følelse! (Jeg lå og ønskede, at jeg kunne slukke for hovedet og al den larm, det genererede, men faktisk var det virkelig fedt at opleve, at jeg stadig kunne mærke min krop så tydeligt på trods af larmen!)

 

Jeg havde undervejs nogle virkelig fine og smukke oplevelser mens Raasmus healede mig.

Den største var, da jeg først mærkede en stor varm og blød masse, der lå på min mave og ligesom lavede en modvægt til mit åndedræt. Da den ligeså langsomt forsvandt fik jeg et billede af, at hele min torso åbnede sig op til en kæmpestor og virkelig smuk og frodig grotte, som jeg kunne trække vejret uendeligt dybt ind i. Det var en helt fantastisk befriende følelse! Samtidig kunne jeg ligesom bevæge mig rundt derinde og konstatere, at der ikke gemte sig noget ukendt, ondt eller farligt i mit indre. Det gik op for mig at jeg er fri til at give slip på den anspændthed og stagnation i min mave og mit underliv, jeg har oplevet gennem lang tid, og at alle mine celler er klar til at møde det, der dukker op, når jeg giver slip.

 

Hele vejen gennem sessionen følte jeg mig fuldstændig tryg og holdt, og jeg havde en tilbagevendende kropslig fornemmelse af at være omsluttet, eller nærmest svøbt, af en kærlig varme.

 

I dagene efter healingen har jeg ubesværet kunnet vende tilbage til den fantastiske og nærende grottevejrtrækning, og jeg har følt mig grounded på et virkelig dybt plan, som jeg ikke har været i kontakt med meget længe.

 

Jeg vil uden tvivl gerne heales af Raasmus igen, og min oplevelse er, at han er spaceholder for nogle meget kraftfulde, smukke og nærværende healinger.

Maja Florman
3 sessioner REIKI Healing over 5 dage 
Baby Harald ligger hos Maja, mens vi healer. Harald er inde i en periode hvor han sover dårligt og mor lige så.
PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Maja Florman  -  februar 2020

1. Session

Reikidagbog Mandag 24/2 - 2020

 

Først en masse tankemylder og uro.

Pludselig blev jeg ked af det. Tårer trillede, men det var som om der blev et pres på mit hoved. Det føltes som om jeg forsøgte at holde tilbage, selvom jeg forsøgte at forløse. Presset var ved tindingerne og på siden af hovedet og føltes indkapslende. Måske fordi der var for meget pres på i forhold til hvad der kunne komme ud, eller fordi jeg i virkeligheden ikke gav det plads nok.

Derefter en følelse af summen over venstre knæ, efterfulgt af følelse af lammelse i benet. Det gik over igen, men det var lidt samme følelse som jeg havde hft ved hovedet - indkapslende og tilbageholden.

På et tidspunkt, da hænderne kom over mine øjne igen så jeg en masse turkis farve, som blev til dyb hav-blå, som igen skiftede til turkis.

Så kom hænderne igen på siden af hovedet og efter lidt tid, blev det pludselig enormt lyst for mine øjne/mit sind. Jeg følte, at jeg havde gået og kigget nedad, og oplevet skygge, og pludselig rettede mig op med stolthed, og lod lyset skinne på mig. Jeg følte, jeg blev længere og rankere. Skygge kom på besøg igen og jeg kunne finde lys fra min kerne til at skinne det bort.

 

Efter Raasmus var gået, og vi lagde os til at sove, var jeg ophøjet. Følte mig ikke træt, men havde en følelse af at kunne slappe af med nydelse. Forsøgte at være med mig selv uden at lade for mange tanker komme ind, og jeg nød det. Og så faldt jeg i søvn.

 

 

2. Session

Reikidagbog Tirsdag 25/2 - 2020

 

Først igen en masse tankemylder. En følelse af ikke at være en god klient. Det tog lidt tid at finde roen i hovedet, og blot tage imod. Så begyndte det at klemme i mit hoved. Samme type hovedpine som i går - en trykkende fornemmelse. En masse der føles som om, det skal slippe, men uden nogle steder at komme ud. Jeg fik en følelse af lammelse i begge ben i dag, men ikke ligeså tungtvejende som i går, og der var ingen frygt for om jeg kunne bevæge dem igen - hvilket jeg oplevede i går.

Jeg oplevede summende fornemmelse i hovedet og igen et besøg af mørke med en pludselig opståen af følgefarven dyb blå, som forskrækkede mit system. Farven skiftede igen til turkis og da jeg fandt tillid igen, kom den dybe blå farve retur.

Jeg oplevede igen følelsen af at pludselig skinne stærkere end solen, et meget intenst hvidt lys, som kom ret pludseligt. Jeg sugede blot til mig.

Til sidst i behandlingen døsede jeg ud, og blev fjern fra det som skete og uopmærksom. Men idet Raasmus slap med sine hænder begyndte hele min overkrop at summe.

Harald vågnede op, lige da summen stoppede og jeg lagde mig med ham på maven. Han faldt i søvn igen og som i går, følte jeg mig ikke sovetræt. Jeg lå blot og kiggede og var og tog mig tid. Og så sov jeg. Harald sov sammenlagt 1 time og 45 min

 

3. Session

Reikidagbog fredag 28/2 - 2020

 

Meget uro i kroppen til en start. Igen følelsen af, at Raasmus ikke får noget ud  at Behandle og heale mig. Tankerne flyver, selvom jeg prøver at holde fokus på mit center.

Pludselig forskrækkes jeg af en snorkelyd, jeg laver. Og jeg mærker et grineflip bygge sig op. Det når dog kun til at blive et kæmpe smil over, at selvom mine tanker føles, som har de fløjet, så har min krop fundet en vild ro - og over at lave sådan en lyd midt i en stille behandling.

 

Derefter kommer der en følelse af vild, dyb ro i min krop. Den følelse, som jeg tidligere har beskrevet, som lammelse. Men denne gang føltes den mere velkommen og god. Jeg læner mig ind i den og går med den, uden at dømme den, denne gang. Jeg tror jeg zoomer ud derefter i noget tid, for da jeg “kommer retur”, tænker mit hoved igen over, at jeg skal huske at notere og observere det, som sker, for det skal jo gives videre bag efter.

 

Jeg lægger mærke til, at jeg pludselig får en anden vejrtrækning. Helt intuitivt, enormt dybe og forløsende vejrtrækninger. Jeg zoomer igen ud, og “vækkes” af, at det er tid til healingen på ryggen.

Jeg er virkelig øm i min ryg, og mærker med det samme en afslapning omkring spændingerne, da Raasmus lægger hænderne på mig. Jeg afspænder instinktivt og fader hurtigt væk. Jeg når en drømmefase, hvor jeg er bevidst om, at det jeg oplever er en drøm, mens jeg får healing og hele min krop begynder at sitre/vibrere. Først bliver jeg småforskrækket og i min drøm har jeg en dialog med Raasmus om det, der sker. Jeg fader igen hen. Så kommer jeg retur til drømmen, og føler, at jeg har været væk længe og at der må være gået en hel del tid. Jeg mærker vibrationen i min krop, men ikke Raasmus’ hænder. Jeg tænker, at han nu bare sidder og venter på, at jeg vågner op.

Jeg forsøger i drømmen, at komme ud af det, men min krop kan ikke. Den er for træt og jeg fader ud og ind nogle gange. Indtil jeg i min drøm, oplever at Raasmus sige, at han altså har en hel del andet han skal nå.  Jeg prøver igen at komme ud af det, men kan ikke. Og zoomer så ud igen. Kommer tilbage, da jeg mærker Raasmus hænder på ryggen igen, og bliver helt rolig over, at jeg ikke har travlt.

 

Så skiftes hænderne ned til mine fødder, og pludselig oplever jeg bølgende energi op igennem min krop. Jeg fader ud og kommer retur da behandlingen slutter.

 

Siden min sidste behandling i mandags, har jeg oplevet en større overskud i mine dage. Har lettere holdt mig selv op på de aftaler jeg har lavet med mig selv, om at skabe mere balance. Jeg har haft overskud til at tage mine tilskud fast, og brugt mere tid på, at gøre min krop klar til at sove og aftenen. Jeg har oplevet lidt længere mellem amningerne om natten og et større overskud til at lillemanden vågner, selvom det er med gråd og spark hver gang.

Anne Brøndum
4 sessioner REIKI Healing over 5 dage 
PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Anne Brøndum  -  februar 2020

REIKI Healing dag 1.

Det er en meget beroligende oplevelse. Der strømmer helt vildt meget varm energi fra dine hænder og mærker at den spreder sig ud i min krop og gør mig helt afspændt og rolig. Det er en brændende fornemmelse og mærker at det healer og aktiverer mit hjerte og mit solar plexus. Efter behandlingen har jeg det dejligt og roligt i min krop og energisystem. Og jeg glæder mig til næste gang.

REIKI Healing dag 2.

Mærker igen varme og at der er energistrømme mod mit hjerte. Jeg mærker det, som om at der kommer nogle spændinger, som bliver intensiveret og derefter forløses i healingen. Det er meget afslappende. Som i drømmetilstand.

REIKI Healing dag 3.

Der strømmer med det samme utroligt meget energi og varme fra Raasmus hænder. Energien strømmer i min rygsøjle og spreder sig ud i kroppen. Det er rigtig dejligt. Der dukker gamle minder op der bliver healet. Ting som har været svært, men på en måde forløses. Og mens healingen forgår på ryggen, så kommer de her spændinger igen frem og niver lidt, hvorefter de så forløses. Så mærker jeg at healingen på dag tre, går dybere und i væv og sind..

 

REIKI Healing dag 4.

Denne sidste session er blidere end de første tre. Det er som om mit system ved, at forløbet er ved at blive afsluttet. Jeg mærker blid energi der strømmer i mig. Og at den spreder sig. Først mærker jeg varmen, så spænder min krop op og tilsidst kommer healingen ind og falder på plads. De dukker igen gamle minder op, men nu af den positive slags. Som om at ting bliver belyst og jeg ser mig selv klart.

Elenor Mettesofie Lind
Raasmus Morten - modtog 4 sessioner REIKI Healing. Det var fantastisk at se udviklingen fra gang til gang, hvordan REIKI energien arbejdede intuitivt og se hvorledes der blev udrettet, frigjort og åbnet op på mange niveauer.
                                                                     
PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog af Elenor Mettesofie Lind  -  december 2019

1. REIKI Healing

Før: Op til behandlingen, havde jeg svært ved at trække vejret (udsprang af noget psykisk). Min vejrtrækning var overfladisk og jeg havde følelsen af ikke at kunne få luft nok.

Efter: Lige efter behandlingen følte jeg mig let i kroppen og som om at der var noget tungt der var blevet løftet fra min brystkasse og hals, så jeg igen kunne trække vejret frit. Samtidig kunne jeg også mærke en sorg og en træthed i mig, noget som var blevet frigjort under behandlingen og nu havde brug for at mærkes. Et par dage efter behandlingen gik det op for mig, at jeg ikke havde haft fokus på min vejrtrækning siden behandlingen. Jeg havde igen oplevelse af at trække vejret frit.

 

2. REIKI Healing

Før: Jeg var snottet, træt og havde hovedpine.

Efter: Lige efter behandlingen følte jeg mig rolig i kroppen, grounded, havde følelsen af lethed, samtidig med at jeg også følte mig mat i kroppen. Efter et par timer blev jeg meget træt. Halvanden dag efter behandlingen oplevede jeg at få et energiboost, samtidig med at jeg stadig var snottet, træt og havde hovedpine.

 

3. REIKI Healing

Før: Jeg havde hovedpine.

Efter: Lige efter behandlingen var min kropsoplevelse, at jeg var samlet, rolig og afslappet, lidt kuldskær og træt. Dagen efter havde jeg oplevelsen af, at min kropsholdning havde ændret sig. Jeg kunne siddet mere rank og havde følelsen af, at jeg var blevet rettet ud under behandlingen. Min hovedpine havde næsten sluppet.

 

4. REIKI Healing 

Før: Tankemylder

Efter: Meget træt og afslappet på en rar måde, en behagelig tomhed i kroppen (følte jeg havde sluppet nogle ubevidste stagnationer). Har ikke længere hovedpine. Føler at jeg har fået mere energi og er blevet centreret i mig selv. Efterfølgende er det godt op for mig, at jeg under behandlingen havde oplevelse af at ikke kun var min krop, men også mit hoved som tog en pause hvor jeg vitterlig ikke tænke på noget som helst, gav slip og bare flød med energien. Det gjorde mig opmærksom på, at det er meget lang tid siden mit hoved har slappet af. Samtidig blev jeg mindet om hvor vigtigt det er for mig at få diverse kropsbehandlinger jævnligt. 

Elenor Mettesofie Lind - Fjern-healing
Raasmus Morten - modtog en fjern-healing på ca 45 min. Det var en lige så intens energi-oplevelse, som ved en normal behandling. Virkelig kraftfuld. Det overrasker mig stadig at der ikke forskel på at være fysisk tilstede eller ej...                                                                                                                               
                                                     
PngJoy_flower-of-life-flower-of-life-pink-transparent_801049_edited_edited_edited.png

BOOK TID

REIKI-dagbog 2 af Elenor Mettesofie Lind  -  februar 2020

Det var en virkelig rar oplevelse. Det startede med en begyndende snurren i hovedet, som blev til en snurrende varm bevægelse ned langs rygsøjlen. Det var en slags meditativ tilstand, hvor min krop føltes gennemsigtig. Jeg var i min krop uden at være i min krop. Dejligt afslappende, hvor jeg ikke forholder mig til noget, men bare flyder med energien. Jeg begyndte ind i mellem at få de her vejrtrækninger, som når du har behandlet mig fysisk, hvor jeg må tage de her dybe indåndinger. Disse vejrtrækninger fik jeg flere af i starten.

 

Så begyndte mine hænder at snurre helt vildt og det var som om, at der fra den ene hånd til den anden, kom en energitråd og så begyndte det hele bare at stå og pumpe.

Jeg skulle virkelig koncentrere mig for ikke at åbne øjnene. Jeg havde det som om at hele min dyne bevægede sig, der hvor mine hænder var. De lå ned langs siden af kroppen. Det var virkelig en kraftigt og rar følelse.

 

Så begyndte energien at bevæge sig rundt i kroppen. Op i mit hoved, mens den samtidigt arbejdede i min venstre storetå og så videre rundt i kroppen. Jeg havde også en af de der spjæt, som min krop laver ind imellem, når der bliver givet slip på noget.

 

Herefter bevægede jeg mig ind i den her theta-tilstand af at sove uden egentlig at sove og ser en masse billeder, mens energien fortsat bevægede sig rundt i kroppen.

 

Det var virkelig, virkelig rart! Det var fedt,

Tak for det.

Elenor Mettesofie Lind
Anne Brøndum
Maja Florman
Elenor Mettesofie Lind - Fjern-healing
May Lykke
Anita Nilsson Krauw 
Novalee Wilder
Elisabeth Bjørnson Marcussen
Novalee Wilder Fjern-healingsforløb
Kristina Mølle Pedersen
Nadia fjernhealing
Nadia
Rikke Oberlin Flarup
Julie Lund-Hansen
bottom of page