top of page

Hej skønne menneske.

Jeg hedder Raasmus Morten og er healer, clairvoyant studerende og musiker. Et studie i musik bragte mig til København i 2002. Nørrebro har været min egn siden 2003 og her bor jeg stadig sammen med min hustru Augusta og vores to børn - Hartvig på snart 7 år og lille Willfred på  14 mdr. Mine barndomsår forløb stille og roligt i en lille by ved navn Nordborg på Als i Sønderjylland.

 

Ved siden af mit musik studie, koncerterne og turnélivet har jeg arbejdet med mennesker. I en årrække var jeg personlig hjælper og fra 2009 – 2019 har jeg beskæftiget mig med autistiske teenagere på en specialskole i Nordvest sideløbende med musikken og familien.

 

I 2006 startede jeg et selvudviklingsforløb op på hos en terapeut, da jeg stod midt i ruinerne af et forhold. Hun fik sat gang i min spirituelle udvikling og opvågning, samt fik guidet mig ind på sporet af bla. Vipassana meditation samt litteratur og andre udviklende værktøjer. Det er siden hen blevet til en vedvarende meditationspraksis, som er blevet den absolutte grundsten i min spirituelle og åndelige udvikling samt healingspraksis.

Min mors pludselige død i oktober 2017 sendte mig på den største følelsesmæssige og mentale  rutschetur nogensinde. Vrangen blev vendt ud i et psykisk mørke og en lavine begyndte langsomt at rulle. Kunne bare stirre ind i mørket og der var intet guld at se. Ingen mening. Jeg blev virkelig tæsket igennem og mit knuste hjerte, som over årene var blev klinget sammen med dårlig lim, blev for alvor revet fra hinanden. Jeg troede jeg kendte til sorg, skygger, depression og smerte. Men guldet er i mørket. Skygger af skønhed. Det var, og er, den vigtigste læring for mig. Sorte stagnerede følelser, tanker og energi, skal have kærlighed og lys fra et stille sind. 

Guldet er i mørket. Skygger af skønhed. Det var ,og er den vigtigste læring for mig. Sorte stagnerede følelser, tanker og energi, skal have kærlighed og lys fra et stille sind.

I foråret 2019 besluttede jeg at dedikere mig helt til at gå hele vejen indad. Helt ind. Stille og roligt, voksede der sideløbende en klarhed og en stilhed frem. En glæde ved endelig helt at turde vide, erkende, være ydmyg og tage fuldt ansvar. Det er uden tvivl den største gave jeg nogensinde har givet mig selv. Samtidig er meditation, healing samt åndelig og personlig udvikling, blevet en livsstil og passion for mig. 

I efteråret 2019 blev jeg uddannet Reiki-healer og 2020 startede jeg på Githa Ben-Davids Vocal Sound Therapy uddannelse. Hurtigt gik det op for mig at det i virkeligheden gælder om at hjælpe mennesker med at indse at de kan heale sig selv. Derfor er det mit mål, som healer og vejleder at medinddrage dig i healingsprocessen og bevidstgøre dig om hvordan du kan arbejde videre og opbygge en selv-healende, spirituel og åndelig praksis og udvikling.

Visdommen i det knuste hjerte, har af flere omgange været nøglen til min healing

Jeg vil elske at støtte dig i din udvikling og healing. Ligegyldigt hvor og hvordan din situation ser ud, så vid at der altid er muligheder. Du er alle former af lys. Du kan skrive eller give mig et ring og få en uforpligtende snak. Kun sådan finder du ud af om jeg er den rette behandler for dig.

UDDANNELSER

WORKSHOPS

FORLØB

Personligt udviklingsforlød v Pianna Liv Larsen

Vipassana 10 dages meditations retreat 2006

Vipassana 10 dages meditations retreat 2010

Healing & Spirituelt udviklingsforløb - Anne Brøndum 2019

Vipassana 10 dages meditations retreat 2019

Reiki 1 v. Anne-Marie Risbjerg 2019

Reiki 2 v. Anne-Marie Risbjerg 2020

Vocal Sound Therapy v. Githa Ben-David 2020

Regressive Cell Singing v. Githa Ben-David

Awakening The Illuminated Heart workshop - Zürich v. Drunvalo Melchizedek & LuKa 2020

Shamanic Retreat - Sjövik, Sweden v. Jesper Westmark 2022

White Dove Healing workshop v. Lars Muhl 2022

Clairvoyant uddannelse v. Marzcia Techau 2022 -2023

ShamanismSymbol1.png

Nadia Sunniva Bruun marts 2020 

. . . jeg kan kun sige, at jeg kan anbefale dette forløb til alle. Jeg er blevet meget mere opmærksom på min egen energi, og hvad det er for energi som jeg sender ud i verden. Jeg har fået en meget større respekt for det, og hvor vigtigt det er, at vi vibrerer højt, så vi lettere danser gennem hverdagen.

(4 sessioners forløb)

 
 
 

Elisabeth  -  marts 2020 

Før behandlingen havde jeg en periode på 14 dage, hvor jeg var helt ved siden af mig selv; urolig, mikro- og makroangstanfald, hele tiden optaget af hvad der skete i kroppen på mig, jeg havde det ret skidt.  Efter healingen havde jeg fuldstændig ro i hele systemet, en nagende smerte i maven var fuldstændig væk, og jeg havde overskud og følte glæde og ro i kroppen, det var så fantastisk!!

 
 
 
bottom of page