REIKI HEALING

 
 
Alt er energi og den søger altid at balancere det ubalancerede. Du vil altid modtage præcis den mængde healing som du har brug for og er parat til. Den overordnede effekt af Reiki healing er at få kroppen i balance, så den kan heale sig selv og få dig til at se din sande essens, dit Højere Selv og booste dig ind i nuet og stilheden. Det er her, al healing finder sted.
 
Energetisk bliver du balanceret og styrket. Healingsenergien vil pille de "usunde" og ubevidste lag af dig, samt bringe ubalancer til overfladen, så du kan se dem, arbejde med dem og opløse dem på det fysiske, psykiske, følelsesmæssige og energetiske plan. Når du fyldes op af Universel Livsenergi (Reiki) ser du dig selv og bliver bevidst om det, der skal heales og det der bliver healet, på det kropslige, følelsesmæssige og åndelige plan.
 
Du kommer i kontakt med dit inderste væren og væsen. Det er gennem denne bevidsthed du bliver healet af dig selv. Det er gennem denne bevidsthed du ser dig selv. Jeg er din spaceholder, din guide og kanal. 
 
Alle mennesker, uden undtagelse, har evnen til at heale sig selv. Det er min opgave at højne din energi og vibration, men også sørge for at du bliver en del af processen, så du har redskaber til at arbejde videre selv.

Healing skal ikke være en symptombehandling, men derimod en livsstil, en ekspansion af dig skabt af dig, som løbende består af en forøgelse af bevidstheden og en ansvarstagen for at rydde op og bring balance  på dit fysiske, psykiske, følelsesmæssige og åndelige plan.

INTENTION

 
 
Intentionen for healings-sessionen er vigtig.

Den er en vejviser og et framework som du, jeg og den åndelige verden arbejder indenfor eller er fokuseret mod.

Energien flyder derhen hvor vi retter vores opmærksomhed. Det er en ramme du sætter for energien, din bevidsthed og den åndelige verden.

Med et framework gennem intention, skaber vi mere præcision, dybde og retning på healingen.