top of page

REIKI HEALING

 
 

Alle mine sessioner starter med at skabe forbindelse og hjerterum. Det vigtigste for mig er at du føler dig tryg, afslappet og forbundet. At du bliver set og mødt med nærhed, omsorg og empati.       

 

Vi skal tale sammen om din situation og hvad du ønsker hjælp og healing til for at få sat lys og intention på rod-strukturen i den udfordring vi skal ind og transformere.

Det kan være enormt sårbart og følsomt at åbne op for skyggesider og ubalancer, men der er også en stor forløsning gennem frisættelse, transformation og bevidstgørelse.
 

Alt er energi og den søger altid at balancere det ubalancerede. Du vil altid modtage præcis den mængde healing som du har brug for og er parat til. Den overordnede effekt af Reiki healing er at få kroppen, nervesystemet og dit energifelt i balance, harmoni og ro. Det er herfra du oplever din sjælsessens og få øje på hvad det vil sige at komme hjem.

Her begynder din healingen. Når du ser din sande essens, dit Højere Selv, Essensen af dig - din Sjælsessen. Her bliver du booste ind i nuet og stilheden. Det er her, al healing finder sted.

 
Energetisk bliver du Harmoniseret og reguleret, balanceret og styrket. Healingsenergien vil skubbe til de  "uharmoniske" og ubevidste lag i dig (eks. vis traumestof), så du med kærlighed kan få øje på de lag så du kan se dem, arbejde med dem og opløse dem på det fysiske, psykiske, følelsesmæssige og energetiske plan. Når du fyldes op af Universel Livsenergi (Reiki) ser du dig selv og bliver bevidst om det, der skal heales og det der bliver healet, på det kropslige, følelsesmæssige og åndelige plan.
 
Du kommer i kontakt med dit inderste væren og væsen. Det er gennem denne bevidsthed du bliver healet af dig selv. Det er gennem denne bevidsthed du ser dig selv. Jeg er din spaceholder, din guide og kanal. 
 
Alle mennesker, uden undtagelse, har evnen til at heale sig selv. Igennem et healingsforløb eller kombinerede behandlinger kan vi komme mere i dybden med at højne din energi og vibration, men også sørge for at du bliver en del af processen, så du har redskaber til at arbejde videre selv.

Healing skal ikke være en symptombehandling, men er derimod en livsstil, en ekspansion af dig, skabt af dig, som løbende består af en forøgelse af lys, kærlighed og  bevidstheden, men  også en ansvarstagen for at rydde op og bring balance  på dit fysiske, psykiske, følelsesmæssige og åndelige plan. 

INTENTION

 
 
Ud fra vores samtale sætter du en intentionen for healings-sessionen. Den er en vigtig vejviser og en guideline som du, jeg og den åndelige verden arbejder indenfor eller er fokuseret mod.

Energien flyder derhen hvor vi retter vores opmærksomhed. Det er en ramme du sætter for energien, din bevidsthed og den åndelige verden.

Med et guideline gennem intention, skaber vi mere præcision, dybde og retning på healingen.