top of page

CLAIRVOYANT

RÅDGIVNING

Brug for et kærligt skub i den rigtige retning?

Du mangler måske overblik, støtte og klarhed.

Du ved godt,at der er noget som må ændres, men har brug for, at en anden fortæller dig det.

Clairvoyance er ”Healing med ord”.

Clairvoyance er et stærkt redskab, der kan skabe overblik over dit liv i fortid, nutid og fremtid. Samt vise dig muligheder og give dig vejledning i forhold til din videre rejse i livet.

Formålet med clairvoyancen er, at formidle rådgivning om og til din livssituation med hjælp fra den åndelige verden.

 

Efter en kort intro vil jeg sætte fokus på din sjælsessens som er kernen af dig. Dit lys, dine kvaliteter, potentialer og talenter.  Du får sat fokus på dine hovedproblemer og bliver bevidst om, hvordan du kan løse dem samt løsningsforslag til, hvordan du kommer videre i dit liv ud fra din nuværende situation med råd til din videre personlige udvikling.

IMG_20230822_133252.jpg

Min mest udtalte og aktive clairvoyante evne er klarfølelse og klarviden.

For mig er det vigtigt at mærke, hvordan du har det, hvordan du har haft det i dit liv, og hvad det gjort ved dig. Vi kommer ind på hvad eller hvem der blokerer dig fysisk- og psykisk i at komme videre, og hvor du finder støtte og oprejsning henne.

Måske er du bare ikke glad! Måske ved du ikke hvad næste skridt er.Måske havner du i samme gamle mønstre og vaner, og er træt af det! Måske føler du dig alene, misforstået og uden muligheder eller mangler sprog for det! 

I mit arbejde som clairvoyant har jeg hele tiden fokus på, hvordan jeg kan løfte, støtte og hjælpe dig bedst muligt, så du kan få ro, glæde, håb og udvikling i dit liv.

CLAIRVOYANT HEALING

CLAIRVOYANT HEALING

 

Efter en clairvoyant session, hvor vi har kastet lys, klarhed og bevidsthed over hvad du kan arbejde med for at frigøre dine ressourcer, dit lys og din sjælsessens vælger mange, som en forlængelse at komme til en Clairvoyant Healing, hvor vi kort og mere specifikt stiller ind på kerneudfordringen og roden

Du behøver ikke af have haft en forudgående clairvoyance session.  

 

Reiki Healing være en solid støtte til kropsligt og energetisk at integrere den clairvoyante vejledning du har modtaget. Det er også mulighed for at blive guidet ned i en meditation, hvor kerneudfordringen og roden kan støttes og integreres.

Reiki Healingen og meditation kan hjælpe dig med at vende de første sten på vejen mod din indre udvikling og udrensning på en blid og nænsom facon.

CLAIRVOYANTE pineal gland
  • Denne session en kombination af Reiki Healing, Clairvoyance og samtale

    Læs mere

    2 timer

    888 danske kroner
bottom of page