CLAIRVOYANT

CLAIRVOYANTE no BG.png

RÅDGIVNING

Brug for et kærligt skub i den rigtige retning?

Du mangler måske overblik, støtte og klarhed.

Du ved godt,at der er noget som må ændres, men har brug for, at en anden fortæller dig det.

Clairvoyance er ”Healing med ord”.

Clairvoyance er et stærkt redskab, der kan skabe overblik over dit liv i fortid, nutid og fremtid. Samt vise dig muligheder og give dig vejledning i forhold til din videre rejse i livet.

Formålet med clairvoyancen er, at formidle rådgivning om og til din livssituation med hjælp fra den åndelige verden.

 

Efter en kort intro vil jeg sætte fokus på din sjælsessens som er kernen af dig. Du sat fokus på dine hovedproblemer og bliver bevidst om, hvordan du kan løse dem samt løsningsforslag til, hvordan du kommer videre i dit liv ud fra din nuværende situation og råd til din videre personlige udvikling.

Min mest udtalte og aktive clairvoyante evne er klarfølelse og klarviden.

For mig er det vigtigt at mærke, hvordan du har det, hvordan du har haft det i dit liv, og hvad det gjort ved dig. Vi kommer ind på hvad eller hvem der blokerer dig fysisk- og psykisk i at komme videre, og hvor du finder støtte og oprejsning henne.

Måske er du bare ikke glad! Måske ved du ikke hvad næste skridt er.Måske havner du i samme gamle mønstre og vaner, og er træt af det! Måske føler du dig alene, misforstået og uden muligheder!

I mit arbejde som clairvoyant har jeg hele tiden fokus på, hvordan jeg kan løfte, støtte og hjælpe dig bedst muligt, så du kan få ro, glæde, håb og udvikling tilbage i dit liv.

KH

Raasmus

IMG_20210418_130248.jpg
CLAIRVOYANTE no BG.png