top of page
Rikke Maegaard
MEDITATIONSFORLØB TESTIMONIALS
 

Rikke Maegaard - København
Meditationsforløb maj - juni 2023  

BOOK PLADS

JUNI 2023

Meditationsforløb​ maj - juni 2023

Jeg har deltaget i meditationsforløbet hos Raasmus Morten Søgård Hansen. 

Jeg oplever Raasmus som en åben, kærlig, humoristisk og dedikeret underviser. 

Raasmus har på kurset delt sin viden om og sine erfaringer med meditation og været interesseret i at gå i dialog og reflektere over emnet sammen med sine elever. 

Vi er på kurset blevet introduceret til basal viden om meditationens oprindelse, væsen og sammenspil med nervesystemet. 

Vi har fået praktisk vejledning om siddemåder, hjælpemidler og hvordan man kan sætte en støttende ramme omkring sin meditationspraksis. 

Raasmus har givet mig en værdifuld forståelse for energiarbejde og hvordan meditationen kan hjælpe mig til at holde rum for mine følelser. Jeg er taknemmelig for at have fået hjælp til at etablere et indre rum, hvor jeg trygt kan møde mig selv, når jeg oplever svære følelsestilstande. 

Det har været en fornøjelse at møde ind i de hyggelige lokaler på Ahornsgade. Raasmus har forberedt rummet til os med bløde meditationspuder, lys, the, dufte og skabt en stemning af at man altid er velkommen som man er og med det der er. 

Jeg kan anbefale forløbet hvis du gerne vil have støtte til at fastholde eller udvikle din meditationspraksis eller hvis du bare gerne vil i gang med at meditere og ikke ved hvor du skal starte.  

 

Min varmeste anbefaling 

Rikke Maegaard

 

Anneke Klit  - København
Meditationsforløb maj - juni 2023  

 

BOOK PLADS

JUNI 2023

Meditationsforløb​ maj - juni 2023

I Raasmus' hyggelige lille hule har jeg lært værdifulde strategier til at være med mig selv - undersøgende og kærligt at holde rum for det, der er, og møde mig selv og det guddommelige, og mig selv i det guddommelige. En uvurderlig livslektie, og Raasmus er den bedste underviser og kanal for det.

Anneke Klit

 
 
Anneke Klit
bottom of page