top of page
Meditations forløb Raasmus Morten

MEDITATIONS
FORLØB

Næste hold starter mandag den 14. aug 2023

4 pladsER
4 SESSIONER OVER
 8 UGER.
HVER ANDEN MANDAG KL 18-21
AHORNSGADE 18
2200 NØRREBRO
KBH 

FORLØBET ER TIL DIG SOM:

 • . . . gerne vil i gang med en meditationspraksis

 • . . . gerne vil forfine og udvikle dit sanseapparat

 • . . . gerne vil undersøge forbindelsen til Universet, Urkraften, Gud, Spirits

 • . . . søger nye lag i din eksisterende praksis

 • . . . er passioneret omkring din indre rejse og selvudvikling 

 • . . . ønsker at styrke din sjælsforbindelse

 • . . . gerne vil arbejde med stresshåndtering og mindskning af stress

BOOK
DIN
PLADS
HER

OM FORLØBET

Dette forløb har til formål at styrke din relation til dig selv og din forbindelse til det guddommelige, din sjælsessens og Moder Jord gennem meditation. Universet, Englene, Guiderne, Din Intuition. Du vil få en indføring i meditationsteknik, teori og grundforståelse for hvordan du kan arbejde med meditation og tilpasse denne praksis ,så den passer præcis til dig og din hverdag.

Du har kun én relation i livet og det er dén, du har til dig selv. Kan du med dén, kan du med alle inklusiv Gud, Urkraften, The Force, Den Uendelige Kilde etc.

 

Det er i bund og grund essensen af meditation. At sammensmelte og forfine relationen til dig selv, så du ikke længere tvivler på dit eget lys, når ydre påvirkninger skygger for din essens. Derfor er det så super vigtigt at træne og dyrke nærværet og sanseligheden i dig selv - i stilhed og forbundethed. Langsomt stille, nænsomt og tålmodigt raffinerer du evnen til at kunne hæve dig over dig selv, kalde dig selv ud og dermed dine mønstre, skygger og adfærd med støtte og vejledning fra dit højere selv.

DIN MÅDE ER UNIK

Der er en  hel galakse bag dine øjne. Når du vender blikket indad og holder rum for dig selv, ligger der verdner og venter på dig. Sådan er det for alle mennesker uden undtagelse. Hvert et menneske, hver en galakse, hvert et indre solsystem er unikt fra menneske til menneske. Du skal derfor vide at det er dit indre lys som forbinder galakser. Din måde at forbinde dig til dig selv, din sjælsessens og det guddommelige ophav er unik for dig ligesom måden hvorpå du når dertil. Der er dog fællestræk, som du vil lære at kende og som vi på holdet vil dele og dermed skabe et fællessprog for. Det at dele åbent og sårbart bliver derfor også en del af forløbet.

DEDIKATION

Du skal gå ALL IN hvis du tilmelder dig forløbet. Det kræver at du dedikerer og prioriterer tid, bevidsthed og reflektion hver dag under hele forløbet. Hvis du vander et agern, passer og plejer det, så står der indenlænge et egetræ. Min erfaring er at det ikke nødvendigvis behøver at tage lang tid at skabe forandring indefra. Det handler om nærværet, din nysgerrighed og dedikation til dig selv og din rejse. Det er med andre ord dig der skal lave arbejdet og gå vejen. 

EN KORT HISTORIE

Da jeg startede med meditation i 2006 var det hovedkuls afsted på et 10 dages Vipassana retreat. Jeg fik en intens oplevelse at være nærværende med krop og sind. Langsomt opstod der tillid til en ren observation uden reaktion, observere og holde rum for kroppen og mig selv og stille og roligt blev sindet mere og mere stille indeni. Jeg kunne mærke og sanse mig selv på en helt ny måde og mit nervesystem var i totalt ro og hvile. Det tændte en ild som udløste flere Vipassana retreats

 

Dét du vander gror! At vælge sig selv, sin sjæl, helheden og Det Guddommelig til gennem meditationspraksis, er rent faktisk en beslutning om forandring og livsstil - indefra og ud. 

 

Det tog mig en del år at indse, at jeg ikke kunne være turnerende rockmusiker med øl, røg og hornmusik og samtidig vedligeholde min nyopdagede relation til mig selv, min indre ekspansion og praksis. Derfor endte jeg også med i 2019 at have meditationspuden med på turné. Stod op og mediterede mens de andre sov branderten ud og alkohol blev til alkohol-fri, fester blev til socialt nærvær.

Sådan er det stadig.

 

Det er bare for at sige; "hvad end du vælger, så bliver noget gammelt nødt til at vige for noget nyt."

 

MEDITATION ER FORANDRING

FORUDSÆTNINGER

Som udgangspunkt behøver du ikke have nogen erfarning med meditation.

 • Du skal til gengæld være vedholdende og interessere dig for din indre rejse og selvudvikling.

 • Du skal være nysgerrig og have en passion og et drive mod din egen ekspansion og potentiale.

 SESSIOns DATOER

Mandag den 14. aug 2023  |  kl 18 - 21

Mandag den 4. sept 2023  |  kl 18 - 21

Mandag den 2. okt 2023  |  kl 18 - 21

Mandag den 16. okt 2023  |  kl 18 - 21

BOOK
DIN
PLADS
HER

INDHOLD

 • Meditation i praksis

 • Vidensdeling og fællessprog

 • Teori om meditation og pre-meditation

 • Åndedrættet og nervesystem.

 • Dit sanseapperat 

 • De 4 kroppe (den fysiske, følelsesmæssige, mentale og åndelige)

 • Relation til din skytsengel

 • Meditationsøvelser

 • Meditationsøvelser 2 & 2 

BETALING

Samlet pris for forløbet er:

kr. 1200 kr.

Du kan betale i 2 rater

2 X kr. 600,-

Beløbet betales i kontanter

Tilmeldingen er bindende

LIDT om mig 

Meditation og selvudvikling har været en del af Raasmus’ liv de seneste 15+ år. Første Vipassana ophold i 2006 blev startskuddet til det indre arbejde, men det var først efter det tredje ophold i 2019 at en fuld overgivelse for alvor fandt sted med daglig meditationspraksis og fordybelse, funderet i et ønske om virkelig at komme helt ind til sig selv - tættere på noget større. På det guddommelige, på universet, på vores forbindelse til hinanden og menneskets mange evner til at være magiske.

 

Raasmus er videbegærlig og søger inspiration og øget forståelse for livet, universet og det guddommelige, hvor end han kan. Det betyder, at han har læst og lyttet til mange forskellige mestre og talere gennem de sidste 4 år. Heraf kan blandt andre nævnes Lars Muhl, Githa Ben-David, Frank Lorentzen, Jes Berthelsen, Joshua David Stone, Alice Bailey, Caroline Myss og adskillige andre. 

Udover daglig meditationspraksis hver dag siden oktober 2019, har Raasmus ligeledes været på 5 dages Awakening The Illuminated Heart uddannelse i Schweiz, med fokus på hjerteåbning og energi og Merkabah arbejde , og på 7 dages Vocal Sound Therapy uddannelse med Gita Ben-David i Norge. Begge dele i 2020.

I sommeren 2022 deltog han desuden i et 7-dages shaman-retreat med Jesper Westmark i Sverige hvor arbejde med plantemedicin også indgik. 

 

Alle disse retreats har givet ny viden og inspiration til den daglige personlige praksis.

Det seneste år, har han forfinet sin sensitivitet yderligere ved at uddanne sig til clairvoyant rådgiver hos Marzcia Techau hvor han igen blev initieret reiki healer. Denne uddannelse afsluttedes med et flot 10-tal i februar 2023. Som clairvoyant rådgiver har meditation også fyldt meget og her er evnen til at kunne skelne mellem egen og andres energi blevet skarp, hvilket gør Raasmus til både en dygtig teoretiker og praktiker.

 

Raasmus blev certificeret og initieret Reiki I+II healer hos Anne Marie Risbjerg i hhv. oktober og december 2019 og startede umiddelbart efter ud med at behandle med Reiki healing i sin klinik på Nørrebro. Herfra praktiserer han derudover også clairvoyant rådgivning og individuelle healings- og meditationsforløb samt spirituel vejledning og praksis

JEG GLÆDER MIG TIL AT MEDITERER MED DIG

BOOK DIN PLADS meditation

BOOK DIN PLADS HER

1

2

LIDT OM DIG

Tak for din tilmelding!

Jeg glæder mig til at møde

bottom of page