top of page

KÆRLIGHEDEN, SOM DEN UNIVERSELLE ENERGI DER SKAL LEDE MENNESKETLÆS HER HVORDAN EINSTEIN FORKLARER KÆRLIGHEDEN, SOM DEN UNIVERSELLE ENERGI, VIDENSKABEN OG MENNESKET INDTIL NU IKKE HAR FORSTÅET AT LADE SIG LEDE AF... "Når vi lærer at give og modtage denne universelle energi, vil vi have bekræftet, at kærlighed erobrer alt, er i stand til at overvinde alt, fordi kærlighed er livets fremtrædende."

Albert Einsten


Derfor er der efterhånden ikke nogen vej udenom længere. Vi mennesker må vågne op og erkende den bagvedliggende bevidsthed, som gennemtrænger og er i alt. Den bagvedliggende kærlighed, som gennemtrænger og afslører alt. Den Guddommellige kærlighed


Raasmus Morten


 

Et brev fra Albert Einstein (1879–1955) til sin datter Lieserl Einstein (jan. 1902-sep.1903): Om Den Universelle Styrke, der er KÆRLIGHED

Inden sin død i 1986 donerede Margot Einstein, (1899-1986) som var Albert Einsteins steddatter breve skrevet af Einstein til Institute for Advanced Study i Princeton. I 1982 overførte ”Einstein Estate” Einsteins personlige papirer til det jødiske National- og Universitetsbibliotek i Jerusalem. Familiebrevet blev lukket i tyve år efter. Dette er bekræftet i bind 10 og af Diana Kormos - Buchwald, chefredaktør i Einstein Papers Project.
Mange af disse breve blev offentliggjort i bind 1-15 af samlinger og i efterfølgende bind i kronologisk rækkefølge. Dette er en af dem, for Lieserl Einstein.

… ”Da jeg foreslog relativitetsteorien, forstod meget få mig og hvad jeg nu vil afsløre for at overføre til menneskeheden vil også kollidere med misforståelsen og fordommene i verden. Jeg beder jer om at bevare breve så længe det er nødvendigt indtil samfundet er avanceret nok til at acceptere, hvad jeg vil forklare nedenfor.

Der er en ekstremt stærk styrke som videnskaben indtil videre ikke har fundet en formel forklaring til. Det er en styrke, der inkluderer og styrer alle andre, og som endda ligger bag ethvert fænomen der opererer i universet, og som endnu ikke er identificeret af os. Denne universelle kraft er KÆRLIGHED. Da forskere ledte efter en samlet teori om universet, glemte de den mest magtfulde usynlige styrke.

• Kærlighed er lys der oplyser dem som giver og modtager den. • Kærlighed er tyngdekraft, fordi det får nogle mennesker til at føle sig tiltrukket af andre. • Kærlighed er magt, fordi den multiplicerer det bedste vi har og tillader, at menneskeheden ikke slukkes i deres blinde egoisme.

• Kærlighed udfolder sig og afslører. • For kærlighed lever vi og dør. • Kærlighed er Gud, og Gud er kærlighed.

Denne kraft forklarer alt og giver mening til livet. Dette er den variabel, som vi har ignoreret for længe, måske fordi vi er bange for kærlighed, da det er den eneste energi i universet, som mennesket ikke har lært at lade sig lede fra. For at give kærlighed synlighed lavede jeg en simpel udskiftning i min mest berømte ligning. Hvis vi i stedet for E = mc2, accepterer at energien til at helbrede verden kan opnås gennem kærlighed ganget med kvadratet med lyset, kommer vi til den konklusion, at kærlighed er den mest magtfulde kraft, der er, fordi den ikke har nogen grænser.

Efter menneskehedens fiasko i brugen og kontrollen af de andre kræfter i universet, der har vendt sig mod os, er det presserende at vi nærer os med en anden slags energi... Hvis vi ønsker, at vores arter skal overleve, hvis vi skal finde mening i livet, hvis vi vil redde verden og ethvert levende væsen, der beboer den, er kærlighed det eneste svar.

Måske er vi endnu ikke klar til at lave en bombe af kærlighed, en enhed, der er kraftig nok til helt at ødelægge had, egoisme og grådighed, som ødelægger planeten. Imidlertid bærer hvert individ inden i en lille, men stærk generator af kærlighed, hvis energi venter på at blive frigivet. Når vi lærer at give og modtage denne universelle energi, kære Lieserl, vil vi have bekræftet, at kærlighed erobrer alt, er i stand til at overvinde alt, fordi kærlighed er livets fremtrædende.

Jeg beklager dybt, at jeg ikke har været i stand til at udtrykke, hvad der er i mit hjerte, som stille har slået for dig hele mit liv. Det er måske for sent at undskylde, men da tiden er relativ, er jeg nødt til at fortælle dig, at jeg elsker dig, og takket være dig har jeg nået det ultimative svar! ”.

Din far Albert Einstein
214 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page