top of page

HEALING AF HJERNERYSTELSE

 
 

Jeg er taknemmelig for at jeg fik lov til at være healer og spirituelvejleder i Anupama's healingsproces. Det har været en rejse, som har beriget os begge med erfaringer og visdom                                                                                                                                                                                          //Raasmus

BAGGRUND

Af Anupama Ramdas

D. 25. Juni 2020 besvimede jeg og faldt i gulvet og slog mit hoved og min venstre side, især min arm og skulder. Jeg fik en kraftig hjernerystelse. Lægerne har ikke kunne diagnosticerer hvad der skyldtes besvimelsen- dog viste blodprøverne at et forhøjet tal af mine hvide blodlegemer kunne konstateres. Jeg sygemeldte mig fra mit arbejde hele juli mdr. Sidst på måneden fik jeg det bedre og genoptog mit job. Jeg var på arbejde hele august og september indtil jeg fik det dårligt igen og måtte sygemelde mig. Jeg vågnede med kraftig hovedpine hver dag som ikke aftog i løbet dagen. Jeg havde voldsomme smerter i nakken og øverste del af ryggen. Jeg var lyd og lysfølsom. Jeg havde en følelse af at have en “grødhjerne” som om min hjerne var opsvulmet. Jeg kunne ikke sidde og arbejde foran en skærm uden at forværre min hovedpine. Mit humør faldt og fik mange negative tanker. Jeg sov dårligt om natten og havde angst om dagen. Jeg kunne ikke se nogen mening med mit liv. Jeg startede til fysioterapi, fik psykoterapi, fik tjekket mit øre hos øre, næse og hals lægen uden forklaring på hvorfor jeg havde smerter. Fik taget blodprøver igen i september og antallet af de forhøjet hvide blodlegemer var stadig det samme. Jeg blev henvist til en neurolog med en konsultation 1. gang. 11. januar 2021. 2. d. 19. februar 2021 og fik svar på en MR scanning der blev foretaget d. 31. Januar, som ikke viste tegn på hverken blodprop eller andet.

 

Søndag d. 24.01. 2021

Dagen var lang fordi jeg havde kraftig hovedpine, smerter i ørerne og kæben. Overordnet har mit humør været ret godt og jeg har haft lyst til at være kreativ. Jeg har ikke været i stand til at meditere, som jeg plejer. Jeg har ikke kunne slappe af og give mig selv hen. Jeg er spændt på hvad jeg kommer til at mærke i morgen, når jeg skal have min første behandling af Raasmus. Jeg har smerter langs min rygsøjle og især i højre side af mit hoved.

 

Mandag 25.01.2021 (Behandling 1.)

Under behandlingen så og mærkede jeg op til flere forskellige ting. Da Raasmus første gang lagde hans hænder på mit ansigt, mærkede jeg et sus igennem hele min krop. Jeg så indmaden af en kærlighedsfrugt som nænsomt var viklet ind i kobbertråd. Den hvide farve på frugten var nærmest perlemorsagtig. Under hele behandlingen så jeg blade med forskellige farver. På et tidspunkt oplevede jeg at min rygsøjle var en bregne, der var uendelig lang, men stammen blev mindre og mindre og gik som en spiral opad. De mindste blade på bregnen var af sølv. Jeg så også en stor fjervinge der havde farverne lyseblå og pink. Jeg så et slangehoved på en stok og da jeg fokuserede på slangen blev jeg til slangen og kunne mærke hvordan min krop snoede sig om stokken.

 

Søndag 31.01.2021

Primært har jeg haft smerter i ryg og nakke og svær hovedpine fra morgenstunden. Stadig mange smerte i højre øre og kæbe. Stadig lyd og lysfølsom. Efter sidste behandling havde jeg det rigtig fint, dog kom smerterne igen tirsdag og onsdag men aftog lidt i løbet af ugen.

 

Mandag 01.02.2021 (Behandling 2.)

Raasmus og jeg talte lidt sammen om hvilke områder og hvad der skulle fokuseres på under den kommende behandling. Jeg havde haft en drøm natten forinden som havde sat sig fysisk og givet mig forstrækning i min hals. Drømmens hovedtema handlede om kommunikation. Da han lagde hænderne på mit ansigt fik jeg indsigt i hvordan mine bedsteforældre havde kommunikeret til mine forældre , da de var børn, og hvilke kulturelle systemer de begge havde været udsat for. Under behandlingen fokuserede jeg på at aktivere de chakraer som Raasmus hjalp med at heale. Da han lagde hans hænder på mit sakral chakra var det så meget kraft på at da Raasmus fjernede hænderne igen, gav det et kæmpe ryk i mig.

 

Søndag 07.02.2021

Mandag og tirsdag havde jeg kraftig hovedpine efter MR scanningen. Jeg brugte det meste af ugen på skrive en vigtig ansøgning og meditere, selvom jeg ikke rigtig kunne finde roen til det. Jeg brugte ligeledes ugen på at arbejde på min kommunikation, som jeg havde snakket med Raasmus om, på sidste behandling. Måden jeg kommunikerede på i min ansøgning viste sig at skulle opløse forstrækningen i min hals.  Weekenden var uden hovedpine.

 

Mandag. 08.02. 2021 (Behandling 3.)

Efter min behandling med Raasmus  har jeg det altid som om jeg svæver på en sky. Min hovedpine forsvinder og min nakke og ryg smerter er også væk. Jeg nævnte for Raasmus at min arm altid begynder at gør ondt under behandlingen. Han lagde nogle krystaller under min arm og sine hænder på min arm og skulder. Efter behandlingen var smerten væk. Han nævnte at det kunne være nogle følelsesmæssige problemer, jeg havde, med min mor.

 

Søndag 14. 02. 2021

Hovedpinen er ikke så voldsom længere. Jeg er ikke vågnet med hovedpine de sidste par dage, men kommer dog kun hvis jeg sidder foran en computer skærm. I løbet af ugen talte jeg med min psykolog og vi fandt frem til årsagen omkring de følelsesmæssige problemer ang. min mor som har været med til at blokere mig. I ugens forløb var smerten i min venstre arm og skulder kun tilstede efter jeg havde sovet til middag eller efter en dyb meditation, som nu igen var muligt.

 

Mandag 15.02.2021 (Behandling 4.)

Under alle behandlinger har vi fokuseret på hele kroppen, men de punkter hvor jeg har kunne mærke den største forandring er mit halschakra og Hjertechakra og Kronechakra. Hver gang Raasmus afslutter behandlingen med at lægge sine hænder på mine fodsåler, mærker jeg en voldsom energi og en brændende fornemmelse. Min hovedpine er kraftig aftagende og smerterne i nakken og ryggen er meget minimale. Lysfølsomheden er blevet bedre samt min følsomhed overfor lyde. Øre og kæbesmerterne har heller ikke været så tilstedeværende. Mit humør er blevet meget bedre og jeg er igen aktiv på det kreative plan.

 

Søndag 21.02.2021 

Hovedpinen har aftaget voldsomt. Har stadig svært ved at sidde foran en computer skærm. Jeg er meget træt og sover meget. Jeg sover ca. 1 - 2 timer til middag hver dag. Jeg sover meget tungt om natten og har svært ved at vågne om morgenen.

 

Mandag. 22.02.2021 (Behandling 5.)

Havde lidt svært ved at slappe af og give slip. Men under behandlingen kunne jeg dog mærke en tilstedeværelse udover Raasmus, i rummet. Jeg mærkede hvordan der var et kraftigt lys og varme omkring mit solar plexus  og hjerte chakra. Følte mig let og rolig efter behandlingen.

 

Søndag 28.02.2021

Mit hoved, som under hele forløbet, har føltes som en “grødhjerne”, har føltes bedre i løbet af denne uge.

 

Mandag 01.03.2021 (Behandling 6.)

Det var som om at energistrømmen var mere i “flow” på den måde at det føltes nemmere at blive forbundet med den, end de andre gange. Igen følte jeg at der var en tilstedeværelse udover Raasmus. Det føltes som var mit hoved var foldet ind i et blåt gennemsigtigt klæde.  Igen til sidst i behandlingen var det som om mine fødder brændte, da Raasmus lagde hænderne på mine fodsåler, som jeg kunne mærke hele vejen op langs mine ben og op til mit haleben. Energien strømmede langs min rygsøjle og op til mit hoved.

 

Søndag 07.03.2021

Min hovedpine er langsomt ved at forsvinde. Det kommer kun engang imellem, når jeg f.eks. sidder lidt for længe foran skærmen. “Grødhjernen” er der stadig men i mindre grad. Nakke og ryg smerter er væk. Smerterne i armen og skuldrene er væk. Trætheden er det værste, den er der stadig i høj grad. I løbet af ugen har jeg arbejdet på at styrke mit rod chakra.

 

Mandag 08.03.2021 (Behandling 7.)

Jeg følte at hele min krop løftede sig 20 cm fra briksen, som var virkelig rart. De andre gange har min krop løftet sig endnu højere op. Jeg tror grunden til at jeg kun løftede mig de 20 cm var fordi Raasmus brugte en lidt anden teknik, hvor han under behandlingen bad mig om at tilkendegive  min accept. Det holdt mig fokuseret på de chakraer vi behandlede.

 

Tirsdag d. 06.04.2021

Hovedpinen er væk. Nakke og rygsmerte er væk. Smerterne i armen og skulderen er væk. Lyd og lysfølsomheden er væk. Jeg har ingen problemer med at sidde og arbejde ved min computer. Følelsen af “grødhjernen” er væk. Min angst er væk.

 

Jeg vil på kraftigste anbefale behandling hos Raasmus / Universel Energi, hvis du føler dig blokeret eller mangler hjælp til at blive mere forbundet dit højere selv. Han har en enorm viden indenfor hans spirituelle praksis og jeg følte mig meget tryg i hans hænder.

 

//Anupama Ramdas

bottom of page