top of page

Vocal sound therapy

ALT ER ENERGI
ALT KAN HEALES

ENERGI KAN TRANSFORMERES OG MANIPULERES

Det har vi efterhånden hørt i utallige sammenhænge, både i spirituelle kredse og  i det videnskabelige samfund. Men hvad er så energi? Nogen kalder det Kilden, andre mener det er Gud. George Lukas - skaber af Starwars - beskriver det som The Force.  Carl Gustav Jung udvikler af dybdepsykologien refererer til energi, som en bagvedliggende allestedsværende intelligens. Energi vibrerer i frekvenser og alt har sin egen unikke energisignatur, sin egen frekvens- og vibrationssignatur og er dermed sin egen lyd. Vi ved fra fysikkens love, at energi ikke kan destrueres. Den kan derimod transformeres og manipuleres og hér begynder det vidunderlige, interessante og magiske.

 

Mennesker manipulerer og forvandler energi konstant gennem vores tankefelt, følelsesapparat og med vores bevidste og ubevidste opmærksomheder og hensigter (attention og intention). Al Healing er påvirkning og transformation af energi og alle kan gøre det! Uden undtagelse! På sig selv og andre! Det er blandt andet min mission at hjælpe dig, så du kan heale dig selv. Det engelske udtryk, ”energy flows where attention goes…” beskriver det helt perfekt!

Vi kender det også fra kvantefysikken, hvor det fortælles at de personer der udfører et givet eksperiment også er med til at påvirke udfaldet med deres intention, vibration, frekvens og energi.

SAMTALE OG INTETION

Når en healing skal finde sted, er det lige præcis det førnævnte scenarie der finder sted. Med vores, nu bevidste opmærksomhed og hensigt (attention og intention) vil vi manipulere og påvirke ophobet, stagneret og negativ energi. Modtageren og Healeren finder via samtale, indføling, intuition og måske clairvoyance, ud af hvad der skal arbejdes med og hvad der skal heales. Dernæst sættes en bevidst intention. Husk på at følelser også er energi ligesom med sygdom, Sygdom er bare skridtet videre. Nemlig  negativ energi, som har  manifesteret sig fra følelse til fastere form i kroppen.

DFB58AB3-628E-4D03-9E37-3EF0A3756048_edi
Intet at booke lige nu. Kom snart tilbage.
bottom of page