YOGA MAN LOGO.png

MEDITATION

∞ Trust in Pure Observation ∞

Hvad er Meditation egentligt?

Meditation er en tilstand eller et rum af bevidsthed, som du kan træde ind i hvor tanker, følelser og energier bliver stille så du kan se og opleve dig selv rent uden filter. At du bevidst kan rumme din krop og energisystem og bringe det i ro. Det gælder også når du køber ind og er på arbejde.

 

Meditation er fundament og omdrejningspunkt for al selvudvikling, indre hygiejne og miljø. Det er den hurtigste, men langsomme og sikre motorvejen til at møde og udvikle sig selv,  gennem  oprydning og balancering af den støj og disharmoni, vi alle sammen er indviklet i og som er en del af vores personlighed og adfærdsmønstre.

Hvem og hvad møder du i din meditation og i din praksis på vejen indad?

På din hjemrejse indad mod dig selv, vil du gradvist øge bevidstheden omkring hvem du ikke er, så du kan finde hjem, til hvem du i sandhed er og omvendt. Din personlighed (EGO) vil gradvist blive gennemlyst af dig selv og du vil møde og opleve, hvilke dele af dig selv som er ubalancerede i forhold til din ydre og indre verden.

 

Søg ind og find dig selv. Der vil du også finde Mig.

 

Hvor starter rejsen indad. Den starter når nysgerrigheden og smerten vækker dig til bevidsthed. Der hvor du er mæt og ikke kan løbe længere væk fra dig selv. Dér ved du hvem du ikke og her begynder vej hjem.

Motivation til transformation.

For langt de fleste er motivationen for at begynde at meditere, at der er noget de ønsker at ændre. Måske er der en mæthed af tingenes tilstande og ubalancer som kræver dig opmærksomhed i højere grad end før. Måske har meningen med livet gemt sig for en stund eller traumerne hænger klar til at blive høstet.

 

Fælles for det hele er, at der er ubalancer, ubehag, subtile strømninger af følelser som giver melankoli, adskilthed og ensomhed fra helheden. Fra os selv. Det er ofte motivationen for at lære os selv helt at kende. Gaven er motivation til tranformationen