top of page
REIKI er japansk for Universel (RE) Livsenergi (KI)

 

En tæt flydende, næsten fysisk kærlighedsenergi. Reiki forøger den energistrøm, som flyder i auraen. Du vil opleve en ro og stilhed, som giver styrke og kraft til alt, hvad du foretager dig. Klarhed i stemmen, når du taler eller synger. Dybde i din kreative udfoldelser. REIKI giver dig muligheden for at møde dine følelser med overskud, uden øredøvende larm fra egoet (Det Lille Selv). REIKI forstærker nærværet til dit Højere Selv, dit sind og din ånd. Den puster til din livsgnist, glæde og indre lys. Ki-energi, den universelle energi, transmitteres gennem behandlerens hænder til klienten. Reiki giver altid hver enkelt af os, hvad vi har brug for, både fysisk, psykisk og åndeligt.

REIKI HJÆLPER MOD...

 

Reiki healing kan altid gøre en positiv forskel. Her er et lille udsnit af, hvad Reiki har særlig god indvirkning på:

 • Reiki støtter din spirituelle udvikling, din bevidsthed og sensitivitet

 • Reiki lindrer stress symptomer, tankemylder og søvnløshed

 • Reiki Booster immunforsvaret og løfter det generelle energiniveau

 • Reiki understøtter medicinske forløb og mindsker bivirkninger

 • Reiki skaber overblik, klarhed, og balance i krop, sind og ånd

  Reiki er en fantastisk til at understøtte fertilitetsprocesser

 • Reiki afhjælper graviditetsgener og bækkenløsning

 • Reiki afhjælper infektionstilstande og lindrer smerter og kroniske tilstande

 • Reiki giver dig nærvær i ånd, krop og sjæl

 • Reiki giver ro til døende

 • Reiki er uafhængig af religion, kultur, titler og tro

 • Reiki justerer "hjertekompasset"

 • Reiki hjælper med at navigere gennem svære beslutningsprocesser

 

Hvad sker der under en Reiki-behandling?

 

Dr. Robert Becker og Dr. John Zimmerman lavede i 1980 nogle uafhængige undersøgelser af, hvad der sker, når mennesker får en Reiki behandling.

De fandt ud af, at det ikke bare er hjernebølgemønstre hos den, der behandler og den der bliver behandlet, der bliver synkroniseret i Alpha tilstand, som er karakteristisk for dyb afslappelse og meditation, men de pulserer også i enhed med jordens magnetiske felt, også kendt som ‘Shuman Resonansen’. I de øjeblikke bliver det biodynamiske område i behandlerens hænder mindst 1000 gange større end normalt, og det er ikke et resultat af kroppens egen indre strøm, som man ellers kunne tro.


Toni Bunnell (1997) foreslår, at forbindelsen af energiområder mellem behandleren og jorden, giver behandleren lov til at trække på ‘den uendelige energikilde’ eller den ‘universelle energi’ gennem ‘Shuman Resonansen’. Prof. Paul Davies og Dr. John Gribben debatterer i ‘The Matter Myth (1991) kvantefysikkens syn på ‘Det Levende Univers’, i hvilket alt er forbundet i et levende net af samhørighed. Alt dette støtter den personlige erfaring af at være ‘et med’ og i ‘udvidet bevidsthed’, når man har modtaget Reiki healing eller har healet sig selv.

I 1990 undesøgte Zimmerman og Seto  i 1992, yderligere det store pulserende magnestiske felt, der strømmer fra behandlerenes hænder, mens de arbejder. De fandt ud af, at pulseringerne har de samme frekvenser som hjernebølgerne, og svinger op og ned fra 0.3 – 30Hz, centreret mest i 7 – 8 Hz Alpha tilstand. Uafhængige medicinske undersøgelser har vist, at de frekvenser stimulerer kroppen til at hele, med særlige frekvenser specielt egnede til forskellige væv. For eksempel så hjælper 2Hz nerve regenerering, 7Hz knoglevækst, 10Hz seneregenering, og 15 Hz hjælper formation af kapillærer.


Fysioterapeut udstyr baseret på disse principper er blevet fremstillet til at hjælpe blødt væv med at regenerere, og ultralyd teknologi er ofte brugt til at rense forstoppede arterier og smuldrede nyresten. Det har også været kendt i mange år, at et knæ bliver hjulpet til at hele, hvis man vikler en elektrisk ledning omkring bruddet.

Becker forklarer at ‘hjernebølger’ ikke bare er henvist til hjernen, men bevæger sig gennem hele kroppens perineurale system, i de lag af forbundet væv, der ligger omkring alle nerver. Under en behandling begynder disse bølger af relativt svage pulseringer fra thalamus i behandlerens hjerne, at akkumulere styrke, mens de flyder til de perifere nerver i kroppen, inklusive hænderne. Den samme effekt reflekteres i den person, der modtager behandlingen. Becker foreslår, at det er dette system mere end noget andet, der heler sår og balancerer systemet. Dette fremhæver det helt specielle ved Reiki (og lignende terapier) – at det både er den der giver og den der modtager, der har fordel af behandlingen. Dette gør den meget effektiv.

Det er interessant at lægge mærke til at Dr. Becker lavede sine undersøgelser på mennesker fra vidt forskellige steder i verden, og ligegyldigt hvad de troede på og hvad deres kulturelle baggrund var, så fik de alle det samme resultat af behandlingen. En af grundene til Reiki’s voksende popularitet er, at det ikke påtvinger nogen speciel trosretning, og derfor kan den bruges af mennesker fra enhver baggrund og tro, eller slet ingen tro. Denne neutralitet gør den specielt velegnet til at blive brugt indenfor den medicinske verden.

 
bottom of page