top of page

FJERN-HEALINGS-FORLØB  

spirituelPRAKSIS

&

VEJLEDNING

  • 4 Fjern-healing sessioner (4 x 60 min over 4 uger. Pris 4 x kr 222,-)

  • Vejledning og guidning i meditation. 

  • 3 Samtaler før, under og efter forløbet.

  • Gennemgang af din nuværende rejse og udvikling

  • Du skal skrive forløbs-journal. Før, under og efter.

​          (små korte beskrivende afsnit til reflektion, læring og feedback til gavn for os begge to samt lave en            testimonial til brug på min site. Læs andres testimonials HER)

 
PngJoy_tree-of-life-vector-flower-of-lif

HEALING

 

Reiki-energi søger altid at balancere det ubalancerede. Du vil altid modtage præcis den mængde Reiki som du har brug for. Den overordnede effekt af Reiki er at få kroppen i balance, så den kan heale sig selv og få dig til at se din sande essens, dit Højere Selv og booste dig ind i nuet og stilheden. Det er her, al healing finder sted.

Energetisk bliver du balanceret og styrket over 4 behandlinger og Reiki energien vil pille de "usunde" og ubevidste lag af dig, samt bringe ubalancer til overfladen, så du kan se dem, arbejde med dem og opløse dem på det fysiske, psykiske, følelsesmæssige og energetiske plan.

Når du fyldes op af Universel Livsenergi (Reiki) ser du dig selv og bliver bevidst om det der skal heales og det der bliver healet på det kropslige, følelsesmæssige og åndelige plan.

Kom i kontakt med dit inderste væren og væsen. Det er gennem denne bevidsthed du bliver healet. Det er gennem denne bevidsthed du ser dig selv. 

Vejledning

i opbygning af din daglige & åndelige praksis.

Jeg vil guide og fortælle dig om hvad du selv kan gøre for at opbygge en healende hverdagspraksis. Alle mennesker, unden undtagelse, har evnen til at heale sig selv. Det er min opgave at heale dig, men også sørge for at du bliver en del af processen, så du kan heale dig selv uden min hjælp. 

Det sker gennem opbygning af meditationspraksis, coaching og vejledning, samt øvelser i mental og emotionel oprydning og gennem ansvarstagen, bevidstgørelse og tilgivelse.

Healing skal ikke være en symptombehandling, men derimod en livsstil, som består af løbende forøgelse af bevidstheden og en ansvarstagen for at rydde op på vores fysiske, psykiske og vigtigst af alt, det emotionelle plan.  

 

expandingmind.png

Kh
Raasmus Morten

NAMASTÈ
| Jeg ser det guddommelige i dig, som du ser det guddommelige i mig |